Despre noi

SC Bols Stefanescu SRL a luat fiinta prin asocierea unui fermier roman cu o apreciata companie daneza bine ancorata in piata europeana a crescatorilor de brazi de craciun - Bols Forstplanteskole.

Bols Forstplanteskole este compania ce a integrat complet procesele ce tin de cresterea si dezvoltarea brazilor de craciun si nu numai. Intr-o piata tot mai specializata putine firme cu accent forestier din Europa au reusit performanta de a grupa procese ce tin de la recoltarea semintelor direct din Georgia (zona de provenienta a bradului nordmann), obtinerea puietilor de brad de inalta calitate in pepiniere proprii precum si cresterea, dezvoltarea si comercializarea brazilor ce craciun si ornamentali. Acesta este motivul pentru care ofertele de pret si calitate intrec concurenta.

Desi multe tari vest-europene au o mare traditie in cresterea in plantatie a brazilor de craciun - Romania are conditii mult mai prielnice si multe alte oportunitati pentru a realiza acelasi lucru.

Astfel Bols Stefanescu a dezvoltat in Romania, in zona Maramuresului, primele plantatii de brazi de craciun din specia abies nordmanniana cu aportul expertizei daneze.


Conditiile propice si profesionalismul ne-au ajutat sa producem brazi de craciun de buna calitate, cu aspect frumos, vigurosi, cu forme regulate si o buna densitate.
Acum – totodata, reusim sa obtinem in pepiniera proprie puieti de brad perfect adaptati ce sunt plantati ulterior in plantatiile proprii sau in altele prin parteneriate cu alti producatori sau proprietari de teren.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.